Aquest concurs està adreçat a joves d’entre 12 i 25 anys, per contribuir a la superació de conflictes socials a través de la música rap.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el proper 30 de gener, coincidint amb el Dia Escolar de la No violència i la Pau (DENIP).

Poden presentar candidatura els centres públics, privats concertats i privats autoritzats, o en tràmit d’autorització, d’ensenyament secundari obligatori, formació professional i de batxillerat i també els centres i entitats públics o privats, sense afany de lucre, d’acció socioeducativa, culturals, juvenils o cívics.

Els centres han de presentar una peça de rap, de creació i interpretació pròpia, de temàtica vinculada a la cultura de la pau.

El primer premi consisteix en l’enregistrament i producció musical d’una peça de rap, de temàtica vinculada a la pau, en un estudi professional de gravació amb assessorament artístic. El segon consisteix en un taller de rap impartit a l’entitat o centre guanyador per un professional del hip-hop de prestigi reconegut.

El concurs compta amb el suport del Departament d’Ensenyament i de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Trobareu més informació aquí.