25N: Dia Internacional Contra la Violència Masclista

Com cada any, l'Oficina Jove i el SIAD de les Garrigues es desplacen als centres educatius per commemorar aquesta data amb els alumnes.

Aquesta setmana, les tècniques de l'Oficina Jove i la tècnica del SIAD s'han desplaçat als centres educatius de secundària de la comarca per desenvolupar una taula informativa sobre el #25N. Durant l'estona de l'esbarjo els alumnes han pogut participar en l'elaboració d'un mural on se'ls invitava a reflexionar sobre quines situacions de violència de gènere consideraven i coneixien. Igualment, també se'ls animava a formular missatges positius i frases motivadores adreçades a víctimes de violència gènere. 

En a aquest cas, a més, Borges TV (la televisió local) va acompanyar les tècniques als centres educatius per fer-ne un reportatge i copsar les impressions dels alumnes.

Per altra banda, demà divendres a les 6 de la tarda se celebrarà l'acte central de commemoració al municipi de l'Albi, amb la presentació de la guia per a pares i mares: Violència masclista entre adolescents. Ets pare o mare? Què has de saber? .

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Jornada 'Ampliem horitzons'

Dissabte 5 d'octubre, al refugi Ras de Conques. 10.15h - Taller de ioga 11.30h - Taller ‘Viatjar low cost per Àsia’ 12.15h - Taller de nutrició ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Setembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 13 Setembre 2019

17ª EDICIÓ PREMI EMPRENEDORIA JOVE

Torna el premi emprenedoria jove de la Segarra.