10 maneres de perdre la feina.

Nactional 2011 Setembre 12
Moltes vegdes la culpa de perdre una feina és totalment nostra, per haver comès més d'un error dels que a continuació es detallen.
Una experta en recursos humans ha elavorat una llista dels principals comportaments o actituds que poden portar-nos, directament, ha ser acomiadats. I és que, no sempre un acomiadament es deu a una mala situació econòmica de la empresa a no desenvolupar-se correctament les nostres funcions.

1. Penjat del telèfon.
 Si et passes molt temps al telèfon comentant les vacances, els plans del cap de setmana i parlant amb la teva mare i descuidas totalement les teves tasques, que s'apilen a la taula, i és aleshores quan s'inicien les preses i les entregas es produeixen tard i malament.

2. Navegant sense direcció.
S'ha de tenir molta força de voluntat per no arribar a la feina, encendre l'ordinador i connectar-se immediatament al perfil social propi, o comprovar si ha arribat algun correu electrònic. Intenta entrar a internent quan realment sigui necessari, per evitar les temptacions.

3. Mai tens la culpa.
Quan l'error que s'ha comès és propi, el millor és assumir-lo encara que tingui conseqüències. Mai eludeixis les teves responsabilitats, perquè en algun moment es coneixerà la veritat i quedaràs no només com un cobard sinó també com un aprofitat i una persona que no sap treballar l'equip.

4. Saps què...?
Evita  propagar rumors o històries o centrar les teves conversacions en críticas cap a altres companys. Una de les coses que més enrareixen l'ambient laboral són les tafaneries.

5. Una copa de més
Sabies que molts acomiadaments laborals es produeixen just després del típic dinar o sopar d'empresa? Això es produeixe, perquè més d'un es relaxa massa i comença a beure, perdent les formes amb el cap i els superiors que té asseguts al costat.

6. No cal repassar...
Moltes vegaes per falta de temps o simplement per mandra, optem per no repasar la nosta feina, pensant que està tot perfecte, i així ho entreguem al superior. Mal fet!! Comprova sempre les coses abans d'entregar-les, fes una segona lectura i si aconsegueixes que una altra persona ho revisi millor.

7. Sé fer de tot
Quan optem a una feima, intenta no mentir ni tampoc inflar massa el currículum per dos raons: la primera, poden descobrir que no domines un camp, en el que per cert mai vas fer fer, i donar-te certes responsabilitats o tasques relacionades amb aquestes aptituds.

8. El meu cap, la meva parella.
Una altra de les causes més freqüents d'acomiadament és el final d'una relació sentimental amb el cap. Qui mana és el cap i qui incrementarà les llistes d'aturats no serà precisament ell.

9. Et portes malament amb tothom.
Caure bé a tothom és impossible. La cosa es complica quan no caus bé a cap de les persones que t'envolten. Si és impossible formar un equip amb els teus companys o so cap dels teus subordinats et té respecte o no et recolzen, aleshores l'empresa tindrà que prescindir de tu.

10. Buscar feina....
L'ordinador de la feina està única i exclusivament reservat per realitzar coses relacionades amb la feina. Res de navegar, chatejar, respondre correus personals, planejar vacances o buscar una nova feina. Millor que realitzis tot això a casa i de manera discreta, ja que moltes empreses revisen els ordinadors o els correus enviats pels seus empleats.

Font: http://dinero.es.msn.com/empleo per J. Pérex, actualitzat el 16/08/2011
Comentaris
ZPH5Rg <a href="http://rpiorkrxkqce.com/">rpiorkrxkqce</a>, [url=http://fvxgwokdcbdh.com/]fvxgwokdcbdh[/url], [link=http://eajmfsmcnsxf.com/]eajmfsmcnsxf[/link], http://tipnddxtlnun.com/
gdgswioacs
06/03/2015
1Zk7fl <a href="http://jaobgrvnkgsi.com/">jaobgrvnkgsi</a>, [url=http://rleizctygzsh.com/]rleizctygzsh[/url], [link=http://ylsjfkvbzbns.com/]ylsjfkvbzbns[/link], http://wogxycmrgnwz.com/
rjmrbpb
12/07/2016
j185W1 <a href="http://bgqfswxrkcgx.com/">bgqfswxrkcgx</a>, [url=http://xmywqwgoovad.com/]xmywqwgoovad[/url], [link=http://clmakivgamrb.com/]clmakivgamrb[/link], http://ezmvihuokhtp.com/
cxyaslkw
25/10/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 14 Novembre 2019

NOU CANAL INFORMATIU D'OCUPACIO

Des d'Oficina Jove de la Segarra hem creat un nou canal per estar al dia de les ofertes de treball, ofertes formatives i programes d'ocupació de la Segarra ...

Les Borges analitza com funcionen les violències sexuals en els espais festius per a eradicar-les

L'Ajuntament de les Borges Blanques està duent a terme un procés de recol·lecció d’informació sobre el funcionament de les violències sexuals ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Novembre 2019

Butlletí de Novembre - Mobilitat Internacional del Maresme

Ja pots consultar el butlletí de notícies d'aquest mes del Servei de Mobilitat Jove del Maresme.

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Novembre 2019

Xerrada Amor romàntic i violència de gènere a les sèries per a adolescents

Biblioteca Pública de Cabrils, dijous 14 de novembre a les 19h.