AGENDA

27 Desembre

Casal x Nadal 2018. Espai Jove Kesse

Del 18 al 22 i del 27 al 30 de desembre l’Espai Jove Kesse ofereix una programació especial com és habitual des de fa 8 edicions, dirigit a persones joves de 12 a 35 anys, amb propostes innovadores, creatives i lúdiques i amb el propòsit d’oferir espais alternatius d’activitat durant els dies de les vacances de Nadal.

A banda dels serveis habituals com la reserva d’espais i materials i les activitats de primera planta, es podrà participar d’un total de 29 propostes que començaran el dia 18 de desembre i que serviran per donar a conèixer l’activitat de l’equipament ofereix durant tot l’any: tallers culturals i educatius, exposicions, concerts, dinàmiques, tornejos entre d’altres. Desprès de Nadal i Sant Esteve, del 27 al 30 de desembre l’espai tornarà a obrir i es podrà participar durant totes les tardes del taller de ràdio i comunicació radiofònic, jocs de rol i estratègia, cuina nadalenca, i es destaca com a novetat el taller de “Tilt Brush”, una eina de google que permet crear objectes en 3D a través de la realitat virtual. També com a novetat hi haurà una trobada amb la comunitat Pokémon a Tarragona on explicaran trucs per iniciar-se en aquest joc, també explicaran tècniques per a jugadors/es més avançats.

El Casal X nadal acull propostes formatives en format monogràfic i/o intensiu com és el cas del curs de premonitor/a de lleure, on s’ofereixen tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món de l’educació en el lleure, el “taller d’habilitats emprenedores” impulsat pel servei de treball de la Oficina Jove del Tarragonès o el “Taller de còmics per la Igualtat” impulsat pel departament de polítiques d’igualtat de l’Ajuntament de Tarragona, amb l’objectiu d’oferir espais de formació i experimentació en diferents àmbits d’interès social. L’accés al Casal x Nadal és gratuït, no obstant això, serà necessari tenir la Targeta Kesse. Aquesta targeta es pot demanar presencialment a l’equipament. Durant aquests dies, no caldrà disposar del carnet Tarragonajove per a la reserva d’espais i materials.

El Casal X Nadal és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona) i compta amb el suport de més de 20 entitats i col·lectius joves implicats en el disseny, programació i realització de les activitats: Fundació Siurana, Associació de jugadors de rol i estratègia de Tarragona, Petits Enginyers, Arteliats, Kyarameru’s, Sakura Angels, ILY girls, Autoocupació, Polígon cultural, NunyG, Arteliats, Comunitat Pokèmon a Tarragona, Olga Pes, Cristina Filgueiras, Col·lectiu Fridas, Victòria Mosseguí, Kim Jordan Creations, Genovesa Narratives Teatrals, Col·lectiu de joves de Primera Planta de l’Espai Jove Kesse, Radio Ciutat de Tarragona, SIAD Servei d’atenció i informació a les Dones, Oficina Jove del Tarragonès i Direcció General de Joventut.

Per més informació i accedir a les activitats amb inscripció es recomana reservar plaça a www.tarragonajove.org.

Lloc: Espai Jove Kesse
Horari: de 16.30 a 21h
Afegir a iCal

Altres esdeveniments

11 Novembre

Cicle de tallers: Sexualitats

L’educació sexoafectiva, clau per a la prevenció de les violències sexuals. Atenció al ...

Lloc: Montferrer i Castellbò
Horari: 18 a 21 h
31 Octubre

Formació: Les relacions afectives en el marc de la intervenció social amb joves

Fas intervenció educativa amb joves i vols més eines d’acompanyament? Vols aprofundir en la diversitat ...

Lloc: La Seu d'Urgell
Horari: 10 a 14h
30 Octubre

ENS PINTEM DE POR

Si qualsevol excusa és bona per disfressar-se halloween no podia ser d'altra manera. Hi haurà pintures ...

Lloc: Espai Jove del Pont de Suert
Horari: 17:30 a 19:30
30 Octubre

Cafè dels idiomes. Temàtica: Time to move

El Cafè dels idiomes és un espai informal en el què persones es reuneixen per mantenir una conversa ...

Lloc: Eco La Devesa, La Seu d'Urgell
Horari: 19:00
30 Octubre

Projecció pel•lícula “Júlia Ist”

“Julia Ist” d’Elena Martin, explica la història de Júlia, estudiante de arquitectura que ...

Lloc: Cinemes GUIU
Horari: 20:30